• Autolak

    mermans
    verf

    Sinds 1888
    Autolak

Autolak

Wij bieden een uitgebreid assortiment synthetische autolakken. Op kleur gemaakt en in de hoeveelheid die u wenst. Klaar terwijl u wacht!

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het voor u zelf afvullen in een spuitbus of, indien het mogelijk is, kiezen voor een standaard spuitbus. Natuurlijk leveren wij ook de bijbehorende producten, zoals schuurpapier, plamuren, primers, verdunningen,  poetsmiddelen, 3M procucten.

Mocht u niet over een kleurnummer beschikken (deze staat meestal in de auto) dan is dit geen probleem. Wij kunnen voor u een staal inscannen met onze speciale spectrofotometer voor autolakken en hem alsnog voor u  maken. Hiervoor dient u wel een kleine leveringstijd in acht te nemen.
De autolak die wij leveren is van het merk Standox, alle metallics-, parelmoer en effen is basislakken tevens uni kleuren in 2k lakken.
Onze eigen kleurmakerij staat garant voor een goede kleurcontrole. En ook uit de hand”gemaakte kleuren voor de auto industrie worden nog steeds toegepast, eventueel met behulp van een spectrofotometer. Heeft u nog vragen over autolak aarzel dan niet en bel ons direct: 076 571 4360.

Industriële verf

Industriële verf is geschikt voor diverse toepassingen zoals trailers, machines, frames, tractoren, hekwerken, constructies etc. Het biedt hoogwaardige bescherming en is zeer slijtvast. Wij adviseren u hierin graag.

Bouwverf

Ons assortiment bouwverf is erg uitgebreid. Wij zijn dealer van Brillux en Sigma en natuurlijk hebben wij al meer dan 50 jaar ons eigen professionele MERMANS label. Wij mengen het voor u in iedere gewenste kleur.

Autolak

Wij bieden een uitgebreid assortiment synthetische autolakken. Op kleur gemaakt en in de hoeveelheid die u wenst. Klaar terwijl u wacht!

Projecten

Mermans Verf levert een bijdrage aan vele projecten. In Breda en daarbuiten. Bekijk hier onze projecten.Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem contact met ons op.

Advies en contact

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Mermans Verf winkel

Winkel locatie

Onze winkel is gelegen vlakbij de A16. Makkelijk bereikbaar en parkeren. Whatsapp: 0649455548 (enkel Whatsapp)

Mermans verf
Eikdonk 4
4825 AZ Breda

Openingstijden:

maandag en dinsdag op afspraak

woensdag  t/m vrijdag: 9.00u tot 17.00u uur
Zaterdag: 9.00u tot 14.00u
Zon- en feestdagen gesloten.

1 Map

mermans verf

Eikdonk 4 4825 AZ Breda
Tel: 076 571 4360
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.