• Industriële verf

    mermans
    verf

    Sinds 1888
    Industriële verf
  • Home
  • Industriële verf

Industriële verf

Industriële verf is geschikt voor diverse toepassingen zoals trailers, machines, frames, tractoren, hekwerken, constructies etc. Het biedt voldoende bescherming en is zeer slijtvast. Wij adviseren u hierin graag.

Wij bieden een ruime keus aan professionele industriële verf. Vanaf 1 liter verpakking in een eenvoudige 1 component tot een 2 componenten. Van primer tot aflak in hoogglans en zijdeglans. Tevens kunnen wij voor u de industrielak afvullen in een spuitbus, wat handig is om een object bij te werken.

Bent u actief in de hout- of metaalbewerking en zoekt u speciale toepassingen op het gebied van de lak-, verf- of vernis verwerking? Wij zijn erin gespecialiseerd om samen met u de juiste keuze te maken en goede oplossingen te kiezen. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bieden. En binnen onze organisatie hebben wij speciaal opgeleide medewerkers om u te ondersteunen.

Bij eventuele vragen op dit gebied neem dan gerust contact met ons op. Wij voeren het motto ” gaat niet, bestaat niet”  en zullen naar een oplossing voor u gaan zoeken.

Industriële verf

Industriële verf is geschikt voor diverse toepassingen zoals trailers, machines, frames, tractoren, hekwerken, constructies etc. Het biedt hoogwaardige bescherming en is zeer slijtvast. Wij adviseren u hierin graag.

Bouwverf

Ons assortiment bouwverf is erg uitgebreid. Wij zijn dealer van Brillux en Sigma en natuurlijk hebben wij al meer dan 50 jaar ons eigen professionele MERMANS label. Wij mengen het voor u in iedere gewenste kleur.

Autolak

Wij bieden een uitgebreid assortiment synthetische autolakken. Op kleur gemaakt en in de hoeveelheid die u wenst. Klaar terwijl u wacht!

Projecten

Mermans Verf levert een bijdrage aan vele projecten. In Breda en daarbuiten. Bekijk hier onze projecten.Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem contact met ons op.

Advies en contact

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Mermans Verf winkel

Winkel locatie

Onze winkel is gelegen vlakbij de A16. Makkelijk bereikbaar en parkeren. Whatsapp: 0649455548 (enkel Whatsapp)

Mermans verf
Eikdonk 4
4825 AZ Breda

Openingstijden:

maandag en dinsdag op afspraak

woensdag  t/m vrijdag: 9.00u tot 17.00u uur
Zaterdag: 9.00u tot 14.00u
Zon- en feestdagen gesloten.

1 Map

mermans verf

Eikdonk 4 4825 AZ Breda
Tel: 076 571 4360
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.