Projecten

In de ruim 130 jaar van Mermans Verf, zijn er al veel opmerkelijke projecten voorbij gekomen. In een ver verleden valt te denken aan verf voor Vincent van Gogh tot recentere projecten zoals de "Poolsetank" in Breda of the Light House van Aldo Rossi. Maar ook voor een industiele megakraan.

Coatcontrol

Coatcontrol produceert revolutionaire zelfklevende high performance coatings, unieke duurzame zelfklevende verf op rol. Het is te leveren in iedere Ral,NCS, Sikkens kleur. En wordt toegepast op kunststof, aluminium, hout en gevelbeplating. Voor meer informatie ga naar www.coatcontrol.nl.

Coatcontrol opleidingen

Voor een optimale duurzaamheid wordt Coatcontrol verwerkt door gecertificeerde applicatiebedrijven. Middels een workshop is de bestaande vakkennis verder doorontwikkeld voor het aanbrengen van Coatcontrol. De workshop is samen ontwikkeld met en wordt verzorgd door de vakopleiding schilders, Schilder^ SCOOL.

Onderhoud: The Light House van Aldo Rossi

De beplating van deze vuurtoren, is tijdens een ingrijpende renovatie, verwijderd en met 2 componenten polyurthaan coating gespoten. De toren in een kunstwerk van de kunstenaar Aldo Rossi en is gemaakt in 1985. Het staat in de singel bij het Valkenberg in Breda.

Poolse tank

Deze Duitse Panther tank werd in 1945 door de Poolse bevrijders van Breda geschonken aan Breda. Tot 2004 was de tank in originele staat. De restauratie in 2004, door Visker straal en coatwerken b.v., heeft er een prachtig monument van gemaakt. Wij hebben de originele kleuren weten te achterhalen en hij is op ons advies in een speciaal verfsysteem gespoten.

Industriële verf

Industriële verf is geschikt voor diverse toepassingen zoals trailers, machines, frames, tractoren, hekwerken, constructies etc. Het biedt hoogwaardige bescherming en is zeer slijtvast. Wij adviseren u hierin graag.

Bouwverf

Ons assortiment bouwverf is erg uitgebreid. Wij zijn dealer van Brillux en Sigma en natuurlijk hebben wij al meer dan 50 jaar ons eigen professionele MERMANS label. Wij mengen het voor u in iedere gewenste kleur.

Autolak

Wij bieden een uitgebreid assortiment synthetische autolakken. Op kleur gemaakt en in de hoeveelheid die u wenst. Klaar terwijl u wacht!

Projecten

Mermans Verf levert een bijdrage aan vele projecten. In Breda en daarbuiten. Bekijk hier onze projecten.Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem contact met ons op.

Advies en contact

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Mermans Verf winkel

Winkel locatie

Onze winkel is gelegen vlakbij de A16. Makkelijk bereikbaar en parkeren. Whatsapp: 0649455548 (enkel Whatsapp)

Mermans verf
Eikdonk 4
4825 AZ Breda

Openingstijden:

maandag en dinsdag op afspraak

woensdag  t/m vrijdag: 9.00u tot 17.00u uur
Zaterdag: 9.00u tot 14.00u
Zon- en feestdagen gesloten.

1 Map

mermans verf

Eikdonk 4 4825 AZ Breda
Tel: 076 571 4360
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.